Első diplomámat orosz-magyar szakon szereztem 1991-ben. Fél évig Moszkvában is éltem, majd ezután orosz tolmácsolással foglalkoztam. Ezt követően egy szakközépiskolában helyezkedtem el nyelvtanárként. Német nyelvből 1995-ben az ELTE-n kaptam meg   diplomámat.

  Az angol szakot 2004-ben végeztem el. Utána több évig dolgoztam gimnáziumokban és nyelviskolákban. Néhány éves általános iskolai tapaszatalatot is szereztem. Részt vettem több a Fővárosi Pedagógiai Intézet, a Goethe Intézet és az Oxford University Press Magyarországi Kereskedelmi Képviselete által szervezett tanfolyamon, ahol hasznos módszertani ismereteket sajátítottam el.

  A sokéves nyelvtanulás és tanítás arra késztetett, hogy kidolgozzam a saját módszeremet, amelynek segítségével rövid idő alatt letehető egy nyelvvizsga vagy érettségi, s nem tűnik elérhetetlen álomnak a felsőfokú nyelvvizsga és a diploma. Nagyon sok könyvet és módszert kipróbáltam, minden korosztályt megismertem.

Módszerem eredményességét – azt hiszem – saját példámmal is bizonyítottam.

  Megtanultam autodidakta módon tanulni és magántanítványaimat is erre tanítom. Meggyőződésem, hogy felnőttként is sokat csiszolhat az ember a tanulási technikáján.
   2017 októberében elvégeztem két Brain Gym tanfolyamot, hogy tanulóimat még profibban tudjam segíteni a hatékony tanulásban. NLP-vel és stresszkezelési technikákkal is sokat foglalkoztam.


    Amennyiben érdeklődéseteket felkeltettem, hívjatok bizalommal!

Nyelvoktatás angol, német és orosz nyelvből 20 év tapasztalattal rendelkező többdiplomás nyelvtanárnál